Der er næppe nogen, der er uenige i, at norske Erling Haaland har gang i en helt fantastisk sæson i Borussia Dortmund. Det beviste han endnu engang, da han scorede to mål i opgøret mod Bayern München lørdag.

LÆS OGSÅ: United vil hente to Bundesliga-profiler fra samme klub

Efter opgøret blev Bayern-træner Hansi Flick spurgt af en af de fremmødte journalister, hvorvidt den tyske storklub kunne finde på at hente Haaland. Hans svar var forholdsvis afvigende, men han ville dog ikke afvise, at det i fremtiden kunne komme på tale, at Haaland kunne spille for Bayern München.

“Der er mange muligheder i livet, og man kan aldrig udelukket noget. Men det er fremtiden, og han har en lang kontrakt i Dortmund,” lød det fra Hansi Flick, da han udtalte sig til den tyske udgave af Sky, hvorefter han fulgte op ved at sige:

“Han er en spiller, der helt sikkert vil være en mulighed for mange topklubber, som også overvejer ham. Ingen ved noget om fremtiden, og ting kan gå rigtig, rigtig stærkt i fodbold. Derfor tænker jeg ikke rigtig over det,” lød det også fra Bayern-træneren.

LÆS OGSÅ: Pelé hylder 22-årig stjerne: Han kan være min arvtager

Haalands nuværende kontrakt med tyske Borussia Dortmund løber frem til sommeren 2024. Angiveligt er der dog indskrevet en frikøbsklausul i hans kontrakt, som kan blive aktiveret allerede fra sommeren 2022. Han kan derfor sagtens være på vej til en ny klub allerede næste år.