Chelsea vandt onsdag aften over svenske Malmö FF i Champions League. Det kostede dem dog to skader.

Chelsea havde bestemt ikke nogen problemer med at sikre sig en sejr og tre point i opgøret mod Jon Dahl Tomassons Malmö FF i Champions League onsdag aften.

Det var dog en dyrtkøbt sejr for det engelske mandskab, da det kostede dem to skader i den offensive del af banen.

Thomas Tuchel var nemlig nødt til at udskifte både Romelu Lukaku og Timo Werner i løbet af første halvleg, da de pådrog sig skader. Derfor var det ikke helt uden skår i glæden, at de kunne tage en sejr på 4-0 med hjem.

Heldigvis for London-klubben havde de bragt sig i en god position allerede inden pausen. Kampens første mål blev scoret af danske Andreas Christensen, der efter ni minutter kunne score sit første mål iført Chelsea-trøjen.

Senere blev føringen udbygget, da Jorginho sendte bolden i nettet på et straffespark. Derfor var de godt på vej mod de tre point, inden første halvleg blev fløjtet af.

Kort efter pausen var det indskiftede Kai Havertz, der stod for at udbygge deres føring til 3-0 på et flot kontraangreb. Allerede her var kampen lukket, men Chelsea var ikke færdige med at sende bolde i nettet.

Det fjerde og sidste mål blev scoret af Jorginho, der igen fik æren af at sparke fra straffesparkspletten, efter forsvarer Antonio Rüdiger blev nedlagt i feltet.

Efter onsdagens opgør mod Malmö har Chelsea nu seks point efter de første tre kampe i Champions League. Det er nok til at sikre dem en andenplads i gruppen, der, foruden Malmö og dem selv, også tæller Juventus og Zenit.