I Chelsea lægger man ikke skjul på, at man er store fans af Erling Håland, og de har såmænd allerede klargjort et tilbud, som de vil vise til den 20-årige Dortmund-stjerne, men de kommer dog til at få konkurrence – og nok endda fra andre Premier League-klubber.

LÆS OGSÅ: Nyheder fra Barcelonas træningsbane: Duo trænede med igen

90 Min skriver nemlig nu, at Manchester City ser sig selv som holdet, der fører ræset om at sikre sig stjernespillerens underskrift, og som dermed kan se tilbage mod konkurrenterne.

Det skulle være på baggrund af flere parametrer. De skulle have “kurtiseret” Haaland samt hans familien, siden han var et talent i Molde, og så naturligvis historien mellem Erlings far og rådgiver, Alf-Inge Håland, som selv spillede for klubben.

Han har derfor heller ikke lagt skjul på, at han har et ømt punkt for Manchester City – og det er gengældt. City-ledelsen skulle nemlig være overbeviste om, at de vil slå til i dette år, og de skulle være glade for at se, at han valgte Dortmund over Manchester United.

Det viser, at han i højere grad fokuserer på fodbolden end pengene.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Manchester City står dog klar med begge dele, men spørgsmålet afhænger i høj grad af, hvorvidt Dortmund er villige til at sælge deres målmaskine.