FC Barcelona er åbne for at sælge flere spillere i sommerens transfervindue. En af dem er hollandske Frenkie de Jong.

Efter et skuffende nederlag til Real Madrid i semifinalen i den spanske Super Cup, er der igen blevet sået tvivl om Frenkie de Jongs fremtid i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Dortmund presser på: Nu taler Haaland ud om fremtiden

Den 24-årige har haft svært ved at levere på et konsekvent højt niveau i de to og et halvt år, han har været på Camp Nou. Han har derfor ikke levet op til de forventning, der var til ham, da han blev hentet i Ajax i 2019.

Det har tidligere været rapporteret, at den hollandske spiller er en af de urørlige spillere i truppen. Men med fremkosten af Pedri samt Nico og Gavi kombineret med De Jongs manglende niveau, er der komet andre boller på suppen.

Nu skal Barcelona være villige til at lytte til bud på den tidligere Ajax-spiller, og det har tilsyneladende fået Chelsea til at vågne op.

Ifølge spanske El Nacional har den engelske storklub vist interesse i at hente De Jong til London. De har tilmed afgivet et bud på hollænderen, der ifølge mediet skulle lyde på 40 millioner euro, hvilket svarer til ca. 300 millioner kroner.

Joan Laporta er dog ikke klar til at slippe ham for denne pris. Derimod har han angiveligt meldt tilbage, at han vil have minimum 60 millioner euro for De Jong, hvilket svarer til 450 millioner. Han kostede klubben 86 millioner euro i 2019.

Såfremt hollænderens niveau ikke forbedres, kan den catalanske klub dog blive tvunget til at acceptere et bud på mindre end 60 millioner euro, hvis de vil sælge ham, skriver El Nacional.

Chelsea er dog ikke den eneste klub, der viser interesse for Frenkie de Jong. Den 24-årige er nemlig også på radaren i Bayern München, der i lang tid har haft et godt øje til ham.

El Nacional skriver, at Xavi foretrækker ikke at sælge De Jong, da han håber, at han kan genfinde sin imponerende form i den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona interesseret i Bayern München-profil

Barca-træneren har dog forståelse for, hvis klubben beslutter sig for at ville hente penge på ham, i betragtning af den økonomiske situation på Camp Nou og hans manglende præstationer.