Ledelsen i Chelsea forventer, at Andreas Christensen forlader klubben til fordel for Barcelona til sommer.

I lang tid har der været tvivl om Andreas Christensens fremtid. Nu lyder det, at Chelsea-ledelsen er sikre på, at han forlader den engelske klub til sommer.

LÆS OGSÅ: Barcelona-veteran vil til MLS med Messi og Suarez

Ifølge Sky Germany mener ledelsen i London-klubben, at den danske forsvarsspiller har besluttet at forlade klubben til fordel for Barcelona.

Efter sigende har hans repræsentanter antydet, at Andreas Christensen på vej til Camp Nou. Dog bliver det ikke udelukket, at han kan skifte til Bayern München, som også er meget interesserede.

I og med, at hans nuværende kontrakt udløber til sommer, har en ny klub mulighed for at hente ham ganske gratis efter denne sæson.

Det skulle især være grundet hans status som kontraktløs, der har medført, at Barcelona er interesseret i AC. Deres økonomi tillader dem nemlig ikke at foretage store indkøb.

Og tilsyneladende ser det ud til, at den catalanske klub får deres ønske opfyldt. I hvert fald rapporterer Sky Germany, at den danske forsvarer er tæt på et skifte til Barcelona.

LÆS OGSÅ: Barcelona interesseret i Koulibaly: Nu har Napoli prissat ham

I denne sæson er det blevet til 26 kampe for Chelsea, hvori den 25-årige forsvarer fra Lillerød har bidraget med to mål og et oplæg.