Chelsea har angiveligt planer om at forsøge at hente Juventus-profilen Matthijs de Ligt, efter deres mislykkede jagt på Sevillas Jules Kounde

Chelsea var meget ivrige efter at hente en ny midterforsvarer denne sommer. Angiveligt havde de udset sig Jules Kounde som deres primære transfermål, men de nægtede at betale franskmanden frikøbsklausul på 68 millioner pund.

LÆS OGSÅ: Barcelona henter tyrkiske ligas yngste målscorer

Nu skriver Calciomercato, at Thomas Tuchel og co. har skiftet fokus. De har i stedet valgt at rette blikket mod Juventus, hvor de har udset sig den 22-årige Matthijs de Ligt. Han skulle nu være deres toptransfermål til forsvaret.

Den tyske træner har i forvejen Thiago Silva, Antonio Rüdiger og Andreas Christensen til rådighed, som alle har imponeret i denne sæson. Derudover har han også givet spilletid til spillere som Cesar Azpilicueta og Trevor Chalobah i denne sæson.

På nuværende tidspunkt er der dog fortsat tvivl om Rüdigers fremtid på Stamford Bridge, da den 28-årige tysker ikke har forlænge sin kontrakt, som udløber næste sommer.

Hvis Rüdiger forlader klubben næste sommer, skal Chelsea naturligvis have en afløser klar. Ifølge det italienske medie skulle denne afløser angiveligt være De Ligt, som de håber på at kunne lokke til London.

LÆS OGSÅ: PSG, Bayern og City vil hente RB Leipzig-profil

De Ligt skiftede til Juventus i 2019, hvor han blev hentet fra Ajax. Siden da er det blevet til 80 kampe på tværs af alle turneringer for Serie A-klubben. Derudover har han også spillet 31 kampe for det hollandske landshold ifølge Transfermarkt.