Chelsea er angiveligt på jagt efter en ny forsvarsspiller. I denne forbindelse har de vist interesse for Anel Ahmedhodzic, der i dag spiller i Malmö FF, men har en fortid i Hobro. Den tidligere Hobro-spiller kan derfor være på vej til Premier League.

LÆS OGSÅ: DBU indleder dialog om tilskuere med ministre

Ifølge det svenske medie Kvallsposten er den engelske storklub parat til at betale 60 millioner kroner for Anel Ahmedhodzic, der kommer fra Bosnien. Desuden beretter de også om, at Chelsea er klar til at tilbyde ham en femårig kontrakt.

Såfremt det skulle ende med, at Ahmedhodzic er på vej til engelsk fodbold, vil det faktisk ikke være første gang, at han får lov til at stifte bekendtskab med, hvordan man spiller fodbold i England.

Han har nemlig en fortid i Nottingham Forest, hvor det dog kun blev til en enkelt kamp. Ganske vist er det ikke et helt ensartet niveau med Chelsea, hvorfor det sandsynligvis fortsat vil være noget nyt for bosnieren.

LÆS OGSÅ: AaB på trænerjagt: Den nye skal kunne vinde Superligaen

Som angivet, har Ahmedhodzic tidligere spillet for Hobro, hvor han nåede at spille 19 kampe. I de 19 kampe scorede han et enkelt mål. Desuden har han også spillet 34 kampe for Malmö FF.