Det har i lang tid været kendt, at Manchester United særligt har én spiller i toppen af deres ønskeliste. Nu ser det ud til, at de kan få yderligere konkurrence. Det er selvfølgelig engelske Jadon Sancho, der er tale om. Han har været gange været kædet sammen med De Røde Djævle, men nu står Chelsea også klar til at sikre sig hans underskrift.

LÆS OGSÅ: Barcelona-legende: Derfor er Lionel Messis kontraktdetaljer blevet lækket nu

Det skriver det tyske medie, Sport1, der også skriver, at Borussia Dortmund er i fuld gang med overvejelserne om, hvorvidt de skal give slip på enten Jadon Sancho eller Erling Haaland til sommer, eftersom de ikke ønsker at miste begge spillere.

Det hævdes, at den tyske storklub ønsker at sælge Jadon Sancho, da de kan tjene penge på et sådant skifte. Haaland vil de gerne holde på lidt endnu, da han har en frikøbsklausul på cirka 560 millioner kroner, der træder i kraft sommer 2022. Det tyder derfor på, at Sancho kan ende med at forlade Dortmund til sommer.

Manchester United har ikke lagt skjul på, at de har stor interesse i Sancho. Det viste de senest i sommer, hvor de forsøgte at hente ham til det engelske. Det forventes derfor, at de fortsat vil være med i kampen om at sikre sig den eftertragtede spillers underskrift til sommer.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub meldes interesseret i Eden Hazard

Ifølge Sport1 er der dog også rygter om, at Chelsea skulle være en del af kampen, da den tidligere Dortmund-manager Thomas Tuchel har taget over som træner i klubben. Det skulle efter sigende være ham, der har et ønske om at blive genforenet med sin tidligere spiller.