Chelsea afholdt efter sigende et møde med den nuværende Real Madrid-stjerne Sergio Ramos’ agent under deres seneste møde i Champions League i Spanien.

LÆS OGSÅ: Upamecano: Derfor valgte jeg Bayern München

The Blues benyttede lejligheden til at tale med Rene Ramos, hvor de diskuterede en potentiel aftale med Madrid-kaptajnen. Angiveligt skulle de være klar til at betale ham ca. 12 mio. euro om året, hvis han skifter til Stamford Bridge, ifølge Don Balon.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Chelsea i lang tid har været på jagt efter en ny forsvarer til den kommende sæson. Til trods for sin høje alder, kunne Ramos sagtens være et potentielt transfermål for Premier League-klubben.

Den 35-årige stjerne har spillet for Real Madrid i mange år, og formår fortsat at præstere på højeste niveau for både klub og landshold. Derfor kan han sandsynligvis også præstere i et par år endnu i Chelsea.

Det vides naturligvis endnu ikke, hvorvidt en aftale bliver en realitet, men ifølge Din Balon er der fremskredne forhandlinger mellem Ramos og Chelsea.

LÆS OGSÅ: Tuchel overgår Mourinho: Sætter ny Premier League-rekord

Ramos vil kunne hentes på en fri transfer til sommer, da hans kontrakt med Los Blancos udløber i juni. Derfor kan hans skifte til Chelsea ende med at være forholdsvis ensartet med Thiago Silvas skifte sidste sommer.