Både Chelsea og Manchester United har efter sigende sluttet sig til FC Barcelona i kampen om at sikre sig Valencia-talentet Fabio Blancos underskrift i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Jesse Lingard åbner op om den svære tid før sit West Ham-skifte

Ifølge det spanske medie AS er både Manchester United og Chelsea også meget interesserede i at sikre sig Valencia-kant Fabio Blanco. Han har i længere tid været et transfermål for La Liga-giganterne fra FC Barcelona.

Den blot 17-årige Blanco er et produkt af Valencias ungdomsakademi. På nuværende tidspunkt tørner han ud for La Liga-klubbens U17-hold.

Han er blevet kendt som ‘den nye Ferran Torres’ som følge af lighederne i hans og den tidligere Valencia- og Manchester City-stjernes spillestil. I løbet af de seneste sæsoner har han desuden for alvor formået at gøre sig bemærket i ungdomsfodbold.

Dette har ført til stærk interesse fra Valencias La Liga-rivaler Barcelona. Den catalanske klubs interesse for Blanco er særligt drevet af den nye direktør Mateu Alemany, der mener, at det er en mulighed, som mulighed ikke bør gå glip af. Det skyldes særligt, at teenagerens nuværende kontrakt med Valencia udløber til sommer.

LÆS OGSÅ: Manchester United-stjerne igen efterladt på bænken i landskamp

Som tidligere nævnt, så kan Barcelona dog forvente, at de kommer til at få konkurrence fra Premier League-giganterne Chelsea og Manchester United. Begge de engelske klubber skulle angiveligt også være interesserede i at sikre sig det unge talent.