På det seneste har flere medier, herunder Sky Sports, skrevet om Chelseas jagt på den eftertragtede Erling Haaland. For at sikre, at der er penge i kassen til et køb af denne kaliber, er de dog nødt til at rydde ud i truppen. Derfor har de besluttet at sælge flere spillere til salg.

LÆS OGSÅ: Medie: Dortmund har besluttet sig ift. Delaney

Ifølge tyske Bild er der blevet sat tre spillere til salg. Formålet med salget af de tre spillere er – som sagt – at skaffe midler til købet af Haaland. Det er dog næppe nok at sælge de tre spillere, der er sat til salg, da Haalands pris efter sigende lyder på 1,3 milliarder kroner.

Først og fremmest har de planer om at sælge den 20-årige kantspiller Callum Hudson-Odoi. Tidligere har han været rygtet til Bayern München, og det forventes, at en salgspris vil lyde på cirka 260 millioner kroner. Derudover vil et salg af Hudson-Odio spare dem 875.000 kr. om ugen.

Bild skriver, at Chelsea også har i sinde at sælge Hakim Ziyech. I sidste sæson blev det ikke til meget spilletid, da han var hårdt ramt af skader. Alligevel forventes det, at han vil kunne sælges til samme pris som Hudson-Odoi. Her meldes AC Milan interesseret, men det er endnu uvist, om de kan finde pengene.

Tammy Abraham var en af de mest vitale spillere i truppen under Frank Lampard. På trods af det, er han dog ikke en del af Tuchels planer, og derfor forventes han også at blive solgt, skriver Bild.

LÆS OGSÅ: Avis: Premier League-klub vil hente Barca-forsvarer

Han er allerede blevet kædet sammen med flere forskellige klubber denne sommer. Blandt andet rygtes han til West Ham, der er meget ivrige efter at få fingrene i ham. Ifølge tyske Transfermarkt har Tammy Abraham en markedsværdi på 280 millioner kroner.