På en solbeskinnet søndag eftermiddag blev Stamford Bridge vidne til et sandt drama, da Chelsea og Leicester tørnede sammen i FA Cuppens kvartfinale.

Kampen, der bød på alt fra brændte straffespark til vanvittige selvmål, endte med en 4-2-sejr til hjemmeholdet, som nu kan se frem til en plads i semifinalen.

Du kan se Disasis vilde selvmål her.

Chelsea tog hurtigt teten i kampen og viste fra start, at de havde tænkt sig at dominere på hjemmebane. Nicolas Jacksons imponerende dribletur og efterfølgende assist til Marc Cucurella, som nemt sendte bolden i mål, satte Chelsea foran efter blot 13 minutters spil.

Trods et brændt straffespark af Raheem Sterling, formåede Chelsea at udbygge føringen kort før halvlegens afslutning, da Cole Palmer med et flot forarbejde af Sterling fik scoret til 2-0.

Anden halvleg bød på endnu mere spænding, da Leicester fik reduceret føringen takket være et uheldigt selvmål af Chelseas Axel Disasi. Leicester fik ny energi og udlignede til 2-2, men deres håb blev knust, da de blev reduceret til ti mand efter et direkte rødt kort til Callum Doyle.

Chelsea udnyttede overtallet og sikrede sejren med to mål i dommerens tillægstid, først ved Carney Chukwuemeka og siden ved Noni Madueke, hvilket cementerede deres avancement til semifinalen.

Kampen var en sand rutsjebanetur af følelser for fansene, som oplevede både højdepunkter og nedture i løbet af de 90 minutter.