Det er ikke blevet til meget spilletid for den nuværende Chelseas-spiller Christian Pulisic på det seneste. Da Chelsea mandag slog Everton med 2-0 blev det faktisk ikke til mere end et enkelt minut på banen.

LÆS OGSÅ: Solskjær vil investere: Vil købe to store navne

Den 22-amerikaner er desuden ikke startet ind i et eneste af de ni seneste Premier League-opgør, hvor Thomas Tuchel har stået i spidsen for Chelsea. Og ifølge engelske Daily Mail skulle han angiveligt overveje, om det er tid til at søge væk fra Stamford Bridge efter denne sæson.

Det er naturligvis en kende ironisk situation, da det faktisk netop var Tuchel, der gav ham muligheden for at bryde igennem i Dortmund. Efter Everton-opgøret indikerede Tuchel dog også, at han fortsat beundrer amerikaneren i stor stil.

“Jeg har udelukkende positive ting at sige om ham. Hans største problem er måske, at jeg kender ham fra Dortmund, og jeg tror, at han kun er startet inde i cup-kampe,” lød det fra Tuchel, som fulgte op:

“Det er mit ansvar, og det er en smule uretfærdigt, men jeg er bevidst om, hvilken indvirkning på kampen, han kan have, hvis han kommer ind i de sidste 20-30 minutter. Han har været en smule uheldig i de seneste kampe. Det er ikke fordi, at vi ikke stoler på hans kvalitet. Sagen er bare den, at han er nødt til at være tålmodig.”

LÆS OGSÅ: Avis: Real Madrid-veteran vil til Premier League

Ifølge Daily Mail er der flere andre klubber, der er interesserede i den amerikanske spiller, som Chelsea hentede i 2019 for 475 millioner kroner. Det skulle omfatte både Liverpool, Manchester United og Bayern München.