Hvis Barcelona henter Andreas Christensen til sommer, har Chelsea planer om at hente Barcelona-stjerne Ronald Araujo den anden vej.

FC Barcelona skulle være meget tæt på enighed med Andreas Christensen. Det betyder, at der er en stor sandsynlighed for, at han skifter til Barcelona på en fri transfer til sommer.

LÆS OGSÅ: Jamie Vardy sætter Premier League-rekord

Forlader den danske forsvarer Chelsea til sommer, vil det selvfølgelig efterlade et stort hul i forsvaret. Dette hul er Chelsea nødt til at lukke, ved at hente en ny spiller.

Ifølge Express har de udset sig Ronald Araujo i denne forbindelse. Han er i forvejen på radaren i Premier League, da han også er af stor interesse for Manchester United.

Hans nuværende kontrakt med Barcelona løber frem til sommeren 2023. Denne kontrakt arbejder catalanerne på at forlænge, men det er endnu ikke lykkedes at nå til enighed om en ny kontrakt.

Vil de undgå at miste Ronald Araujo på en fri transfer næste år, vil de derfor være nødt til at sælge ham til sommer, såfremt de ikke er nået til enighed om en kontraktforlængelse inden da.

LÆS OGSÅ: Koeman raser mod Laporta

Skulle det ske, at det når dertil, hvor Barcelona beslutter at sælge Araujo, vil Chelsea tilsyneladende være klar med en kontrakt til den 22-årige forsvarsspiller. Og det samme er tilfældet for Manchester United.