Thomas Tuchels ansættelse i Chelsea er ikke gået ubemærket hen. Det er kommet til udtryk i form af, at Chelsea er kravlet op i tabellen i Premier League, og han er såmænd ubesejret i de ni kampe, hvor han har stået i spidsen for London-klubben.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Det er dog ikke svært at se, at Chelsea mangler en kynisk angriber, og ifølge talkSPORT, så er der optræk til, at Roman Abramovich, Chelseas ejer, har tænkt sig at investere stort i klubben til sommer.

De har dog ligeså tænkt sig at sælge ud, da man vil have penge til at hente forstærkninger, og her er talkSPORT kommet frem til tre Chelsea-spillere, som man meget vel kan vinke farvel til, når transfervinduet åbner til sommer.

Abramovich skulle angiveligt have accepteret, at man vil hente Erling Haaland til klubben, og det er selvom, at han ved, det bliver dyrt.

De skulle dog også ønske at hente David Alaba, som kræver en meget stor løn, efter han har bekræftet, at han kommer til at forlade Bayern München på en fri transfer efter denne sæson.

I og med, at det er to meget dyre spillere, så skal man naturligvis have gjort plads til dem. Ifølge talkSPORT vil Chelsea afskibe Kurt Zouma og Emerson Palmieri, men også Tammy Abraham kan ende med at forlade London-klubben.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

Det siges, at West Ham skulle være meget interesseret i at hente sidstnævnte.