Både Andreas Christensen og Chelsea har bekræftet, at danskeren forlader klubben, og derfor skal en afløser findes.

Chelsea har sagt farvel til Andreas Christensen, der forventes at blive præsenteret som Barcelona-spiller indenfor de kommende dage.

LÆS OGSÅ: Avis: Christian Eriksen har tilbud fra disse 6 klubber

Ikke nok med det, så har de også sagt farvel til Antonio Rüdiger, der har skrevet under på en kontrakt med Real Madrid.

Derfor er der naturligvis behov for, at der bliver hentet nye kræfter til defensiven i den engelske klub – og her har de allerede udset sig en kandidat.

Ifølge 90min har Chelsea et stort ønske om at hente Juventus-forsvarer Matthijs de Ligt som afløser, men det kan dog vise sig at blive vanskeligt.

Mediet skriver ganske vist, at den London-baserede klub gør fremskridt i deres arbejde med at hente den hollandske forsvarer, men der skal fortsat diskuteres pris.

Umiddelbart har Juventus ikke travlt med at sælge De Ligt, hvorfor det ikke tyder på, at de har planer om at nedjustere deres pris.

Hvad det vil sige er, at der fortsat er en forventning om, at de skal betale hans fulde frikøbsklausul, der lyder på intet mindre end 102 millioner pund.

LÆS OGSÅ: Bayern afviser tredje Barca-bud på Lewandowski

Det vil sige, at det kan ende med, at Chelsea skal betale mere end 870 millioner kroner for De Ligt, hvis de vil være helt sikre på at få ham hentet til Stamford Bridge denne sommer.