Chelsea arbejder på at styrke truppen dette år. Det har fået dem til at vise interesse for Ronald Araujo, som de vil lokke til Premier League.

Ronald Araujo har kontrakt med Barcelona frem til juni 2023. Den catalanske klub ønsker at forlænge hans ophold, men på det seneste er der blevet sået tvivl om hans fremtid i klubben.

LÆS OGSÅ: Barca-angriber afviser klubskifte: Vil blive i Barcelona

Den uruguayanske forsvarer er blevet en vitalt del af truppen, siden han blev hentet til klubben for to sæsoner siden. I dag er han en nærmest uerstattelig del af bagkæden.

Faktisk har han gjort det så godt, at han er både fans og presse er blevet hædret som Barcelonas bedste forsvarsspiller. Det er dog ikke blot blandt fans og medier, at han får opmærksomhed. Det gør han også fra andre klubber.

Til trods for, at han er en af de mest essentielle spillere i truppen, er den 22-årige Araujo også en af de lavest betalte. Han føler ikke selv, at det er retfærdigt, og derfor har han bedt om en ny kontrakt, hvis han skal blive i Barcelona.

Flere klubber forsøger allerede at lokke ham væk, og ifølge El Nacional arbejder Chelsea nu på det samme. Klubben vil hente en ung forsvarer, der kan afløse Antonio Rüdiger, og her har de udset sig den unge Barca-forsvarer.

Chelsea er klar til at give ham en årsløn på 7 millioner euro. Det er en løn som Barcelona ikke har mulighed for at matche. Desuden skulle Chelsea-ledelse også være klar til at betale, hvad Barcelona kræver for Araujo i et eventuelt salg.

Joan Laporta arbejder dog hårdt på at sikre, Araujo bliver i klubben. Selvom han angiveligt ønsker at blive på Camp Nou, kan det lukrative tilbud fra Chelsea være svært at ignorere. Han ved nemlig, at Barcelona ikke kan matche det.

LÆS OGSÅ: Efter Umtiti-forlængelse: Nu vil Barca forlænge med disse 2 spillere

Hvis han og Barcelona ikke kan nå til enighed om en ny aftale, kan et salg komme på tale. Araujo har nemlig kun et år tilbage af sin kontrakt til sommer, og Barcelona vil gerne undgå at skulle miste endnu en spiller på fri transfer.