Chelsea er klar til at fortsætte sine indkøb til sommer, hvor de har i sinde at gå på indkøb i FC Barcelona.

Chelsea har ikke i sinde at holde igen med sine indkøb til sommer. Derimod vil ejer Todd Boehly fortsætte med at bruge penge på indkøb til sommer.

LÆS OGSÅ: To Premier League-klubber holder øje med Marco Asensio

I denne forbindelse har den engelske klub rettet blikket mod FC Barcelona, hvor de har et godt øje til brasilianske Raphinha.

Chelsea forsøgte at hente Raphinha sidste år, hvor han endte med at vælge Barcelona, men han har ikke formået at etablere sig i den catalanske klub.

Det har medført, at Chelsea kan få en ny chance for at hente ham til sommer, hvilket de har i sinde at udnytte, lyder det fra den spanske avis SPORT.

Barcelona er fortsat hårdt ramt på økonomien, hvilket gør, at de er nødt til at sælge ud af truppen til sommer, hvis de skal have en chance for at foretage indkøb.

Beslutter de sig for at sælge ud af truppen til sommer, kan det meget vel være Raphinha, der ender med at blive solgt, hvis ikke han formår at forbedre sit niveau.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Ajax-profil: Koster over 330 millioner

Han er dog ikke ene om at have været rygtet væk fra den catalanske klub. På det seneste har der også været forlydender om, at Ferran Torres kan blive solgt.