Chelsea og Roman Abramovich har angiveligt et rigtig godt øje til Barcelonas Gavi.

I Chelsea har man et godt øje til den kun 17-årige Barcelona-spiller Gavi. Det skriver det catalanske medie El Nacional.

LÆS OGSÅ: Barca vil hente Chelsea-spiller: Åben for skifte, men venter på officielt tilbud

Derfor skulle Premier League-klubben være i færd at undersøge mulighederne for at hente ham til Stamford Bridge.

Efter sigende skulle klubejer Roman Abramovich være stor fan af den unge Barcelona-spiller, og vil derfor have ham til Chelsea.

Ifølge El Nacional har Chelsea-ejeren planer om at forsøge at stjæle ham fra den catalanske klub, inden han skriver under på en ny kontrakt.

Gavi har på nuværende tidspunkt en kontrakt med en relativt lille frikøbsklausul, der lyder på 50 millioner euro. Det svarer til cirka 370 millioner kroner.

Angiveligt skulleAbramovich være klar til at betale denne frikøbsklausul, så han kan nå at hente Gavi til Chelsea, inden han skriver under på en ny kontrakt i Barcelona.

Såfremt dette skal blive en realitet, skal den rige klubejer dog have fat på. Barcelona er nemlig i fuld gang med forhandlinger med Gavi.

Flere spanske medier har rapporteret, at målet er at nå til enighed om en ny kontrakt i nærmeste fremtid, som vil få en frikøbsklausul på hele 7,4 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Barca-boss udelukker ikke: Messi og Iniesta kan vende tilbage

Den unge spiller har været i aktion for Barcelona 14 gange, siden han fik sin debut på førsteholdet. Dertil har han også imponeret på det spanske landshold.