Der er en klar forventning om, at Andreas Christensen forlader Chelsea denne sommer. Derfor skal klubben finde en afløser.

Den danske Andreas Christensen har længe været meldt til FC Barcelona. Han har nemlig kontraktudløb denne sommer, og den spanske klub kan derfor hente ham på en fri transfer.

LÆS OGSÅ: Barca-transfermål har fået lov til at forlade Chelsea

Ikke nok med, at Chelsea står til at skulle sige farvel til Andreas Christensen, så er det også blevet meldt ud, at Antonio Rüdiger forlader klubben til fordel for Real Madrid.

Af denne grund er den engelske klub nødt til at finde sig en afløser. Her har de i lang tid haft et godt øje til den franske Jules Koundé, der for tiden spiller i Sevilla.

Og nu skriver Fabrizio Romano, at det fortsat er Koundé, der er at finde i toppen af listen over mulige afløsere for Christensen og Rüdiger.

Sevilla er dog ikke meget for at skulle give slip på ham denne sommer, og holder derfor fast i, at Chelsea skal betale hans frikøbsklausul på hele 80 millioner euro.

På trods af den store sum, der skal betales for den 23-årige La Liga-stjerne, bliver han fortsat set som en seriøs mulighed for Chelsea.

LÆS OGSÅ: Medie: Real Madrid vil hente City-stjerne i stedet for Kylian Mbappé

Af denne grund kan det ikke udelukkes, at et skifte til Chelsea bliver aktuelt for den unge franskmanden i løbet af sommerens transfervindue.