Chelsea har meldt sig ind i kampen med Manchester United, der begge forsøger at skrive kontrakt med et efterspurgt ungt talent fra FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Video: 8-2 sejr mod Huesca på Camp Nou

Ifølge det spanske medie Sport, som er citeret af britiske The Sun, er Chelsea klar til at forsøge på at hente en spiller, som de også forsøgte at skrive kontrakt med tilbage i 2019.

Begge medier skriver, at Manchester United og Chelsea har et ønske om at skrive kontrakt med den blot 18-årige Barcelona-midtbanespiller Ilaix Moriba. Han fik i denne sæson sin debut for FC Barcelonas førstehold, hvilket har fået flere klubber til at få øjnene op for ham.

I denne sæson er det blevet til seks optrædener på tværs af alle turneringer for FC Barcelona. Ikke nok med det, så har han også scoret sit første mål for den catalanske klub i denne sæson. Det skete i opgøret mod Osasuna i denne måned, hvor FC Barcelona endte med at vinde 2-0.

Der er allerede flere forskellige europæiske klubber, der har fået øjnene op for ham, hvilket omfatter både Manchester City og Dortmund. Derfor er der ingen tvivl om, at hans potentiale og kvalitet har medført, at han er på radaren i flere forskellige europæiske topklubber.

LÆS OGSÅ: Xavi håber på mere Messi i Barcelona

Det er uklart, hvorvidt Chelsea rent faktisk kommer til at gøre det store for at skaffe hans underskrift. Ligeledes er der selvfølgelig også tvivl om, hvorvidt FC Barcelona er villige til at sælge.