Manchester United skulle som bekendt have udset sig Raphael Varane til at være Harry Maguires kommende makker, men De Røde Djævles ønske om at hente Varane til Old Trafford kan meget vel ende med at blive forpurret af Chelsea, som nu skulle have meldt sig ind i kapløbet.

LÆS OGSÅ: Vil skræmme United væk: Atlético har sat prisskilt på Kieran Trippier

Det er da heller ikke overraskende, at der er mange bejlere til Raphael Varane, eftersom han kan bryste sig af at have spillet meget flot fodbold i Real Madrid. Men som bekendt er der meget, der taler for, at han ender med at forlade Los Blancos til sommer.

Han har kontraktudløb næste år, hvorfor Real Madrid initierede en kontraktsnak, hvilket ikke har ændret noget som helst, da han angiveligt ikke ønsker at fortsætte i klubben og derfor vil væk.

Foot Mercato skriver, at Real Madrid ikke har tænkt sig at komme med flere kontraktudspil, hvorfor de altså skulle være mere åbne for idéen om at sælge, eftersom man har fået skrevet under med David Alaba.

Han er blevet kædet sammen med Manchester United flere gange, hvorfor det naturligvis falder i deres interesse, men Foot Mercato mener at vide, at også Chelsea har fulgt med fra sidelinjen og nu slutter sig til ræset om at sikre sig midtstopperens underskrift.

LÆS OGSÅ: Deschamps: Han er allerede på niveau med Messi og Ronaldo

Han skulle sågar være blandt deres topprioriteter til sommer, og fra Real Madrids side kan man næsten være tvunget til at sælge, eftersom man ellers ikke får indkasseret noget for ham.