Hvis der er én ting, der ikke går i god jord hos hverken Barcelona- eller Real Madrid-fans, er det, at spillere skifter indbyrdes mellem de to klubber.

LÆS OGSÅ: Solskjær rydder op: Manchester United skiller sig af med seks spillere

På trods af dette, er der rygter om, at Antoine Griezmann ‘drømmer’ om at spille for Real Madrid. Det skriver britiske Express med spanske DefensaCentral som kilde.

Barcelona har haft en vanskelig sæson, hvor der har været store problemer på og udenfor banen. Den skuffende sæson har de dog lagt bag sig, og er nu i fuld gang med forberedelserne til 2021/22-sæsonen.

I øjeblikket arbejder den catalanske klub på at reducere sine lønomkostninger, da de ellers ikke kan registrere deres nytilkomne spillere. Ydermere kan de heller ikke tilbyde Lionel Messi en ny kontrakt, før økonomien er på plads.

Den argentinske stjerne er derfor fri på markedet for tiden, da hans kontrakt med Barcelona udløb i slutningen af juni. I modsætning til sidste sommer tyder det dog på, at den 34-årige argentiner ønsker at blive på Camp Nou.

Fremtiden ser dog ikke helt så sikker ud for Griezmann. Der har været mange rygter om, at han forlader klubben denne sommer, og nu rygtes det, at han selv har et ønske om at skifte til Real Madrid.

Det spanske medie DefensaCentral hævder, at Griezmann har en drøm om at spille for Los Blancos. Derudover skriver de endda, at han fortryder, at han skiftede fra Atletico Madrid til Barcelona i 2019.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub vil hente Chelsea-angriber: Tuchel er klar til at sælge

Angiveligt har han i længe drømt om at få et opkald fra Real-præsident Florentino Perez. Han har endnu ikke vundet La Liga, hvilket kan være hans motivation til at skifte væk fra Barcelona, da han tror, at han bedre chancer andre steder.