Chris Smalling om skifte: Dybt skuffet

Nicolai Busekist — 21. nov 2020 07:53
Foto: Shutterstock

Efter at have spillet for Manchester United i hele 10 år, blev Chris Smalling sidst sommer sendt til Roma på en lejeaftale. I september i år blev denne lejeaftale omdannet til en permanent aftale med den italienske klub.

LÆS OGSÅ: United-legende med hårde ord om PL-stjerne

Den 30-årige har nu afsløret, at han var dybt skuffet over den måde, der blev ageret på, da Manchester United besluttede at leje ham ud til Roma i sommeren 2019.

"Jeg vidste, at mine dage var talte med Solskjær i managersædet. Jeg var frustreret, for da jeg fik beskeden, var der kun én dag tilbage af det italienske transfervindue og det engelske var smækket i. Jeg blev efterladt i en lortesituation," fortæller han til Daily Telegraph, og følger hurtigt op med:

"Jeg havde en snak med Solskjær, som sagde, at han ikke kunne sige, hvornår jeg kom på holdet næste gang. I en ideel verden kunne han have fortalt mig det tidligere, så jeg kunne lægge planer. Jeg var lige blevet far, og pludselig skulle det hele ske i sidste sekund."

Den tidligere landsholdsanfører for det engelske landshold fik stor succes i Italien, hvorfor han ønskede, at hans aftale skulle gøres permanent. Men også her trak det ud med forhandlingerne.

"Der var flere gange, hvor jeg ikke troede, det ville lykkes," fortæller Chris Smalling til Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjerne afslører: Vil til Man Utd næste sommer

Til sidst lykkedes det dog at nå til enighed, hvorfor Smalling nu er på kontrakt med den italienske klub frem til 2023.

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere