Christian Eriksen har endnu ikke truffet en endegyldig beslutning om sin fremtid, men han har dog afvist interesse fra Manchester United.

Grunden til, at den danske stjerne ikke har i sinde at tage imod et tilbud fra De Røde Djævle er, at han ønsker at blive i London. Det skriver The Guardian.

– LÆS OGSÅ: Barcelona med nyt Lewandowski-bud: Dette vil de betale

Det kan naturligvis vise sig at blive en fordel for Brentford, som rigtig gerne ser, at Christian Eriksen forlænger sit ophold. Klubben har nemlig i hjemme i den vestlige del af London.

Til trods for, at der har været stilhed på linjen mellem Tottenham og Eriksen-lejren, skulle hans tidligere klub dog fortsat være interesseret i at give ham et kontrakttilbud.

Der er dog ikke meget, der tyder på, at han ender med at acceptere et tilbud fra Manchester United, selvom Erik ten Hag skulle være meget ivrig efter at hente ham til Old Trafford denne sommer.

I stedet kan London-klubberne glæde sig over, at Eriksen skulle være fast besluttet på at blive i den engelske hovedstad, hvor der dog er flere klubber, der holder til.

Og dette har faktisk fået den betydning, at der nu er endnu en London-klub, der har meldt sig ind i kampen om Christian Eriksens underskrift.

– LÆS OGSÅ: Afviser vildt Cristiano Ronaldo-rygte: Kommer ikke til at ske

Ifølge mediet West Ham Zone har West Ham også sendt et kontrakttilbud afsted til Eriksen-lejren, hvorfor den danske stjerne har fået endnu et tilbud at tage stilling til.