Lørdag aften kollapsede Christian Eriksen under Danmarks EM-opgør mod Finland grundet et hjertestop. Heldigvis blev den danske landsholdsstjerne genoplivet og har det efter omstændighederne godt.

LÆS OGSÅ: Simon Kjær hyldes verden over: Han er et stort forbillede

Søndag morgen var Christian Eriksen i dialog medresten af den danske landholdstrup via en videoforbindelse. Mandag er hans første ord til offentligheden blevet bragt.

Det er den italienske avis Gazzetta dello Sport, der har citeret for Christian Eriksen for den nedenstående udtalelse via sin manager:

“Tak. Jeg giver ikke op. Jeg har det bedre nu, men jeg vil forstå, hvad der er sket. Jeg vil gerne sige tak til alle, for hvad I gjorde for mig,” fortæller Christian Eriksen ifølge italienske Gazzetta dello Sport.

Indtil videre er der ikke blevet frigivet mere konkret information om, hvad der forårsagede Eriksens hjertestop. Seneste nye udmelding fra DBU er, at han fortsat er indlagt på Rigshospitalet til yderligere undersøgelser.

LÆS OGSÅ: Eriksen sætter holdet først: “I har det nok værre, end jeg har det”

Derfor vides det fortsat ikke, om det er noget, der kommer til at få konsekvenser for Eriksens fodboldkarriere, eller om han er i stand til at fortsætte.