Christian Eriksen kan være på vej retur til Premier League

Nicolai Busekist — 11. nov 2020 08:27
Foto: Marc Atkins/Getty Images

D. 28. januar forlod Christian Eriksen engelske Tottenham, som havde været hans hjem siden 2013. Nu var det tid til at prøve noget nyt for den 28-årige dansker, der jagtede et succesrigt eventyr i Milano i Italien.

LÆS OGSÅ: Neville om Mourinho: Det ville være en enestående historie

Her var det lykkedes ham at lave en god aftale med Inter, der gav ham en kontrakt med en ugeløn på omtrent 1,6 millioner kroner.

Da nyheden om Christian Eriksen-skiftet blev offentliggjort, var Inters fans spændte og begejstrede for at se danske Christian Eriksen i aktion. Sådan forholder det sig dog ikke længere.

Hans ophold i Inter har nemlig budt på meget begrænset succes, hvilket har resulteret i, at han er klubbens træner, Antonio Conte, primært bliver holdt på bænke, fremfor at få spilletid.

Nu står klubben over for at skulle skære ned på lønudgifterne. Her er Eriksen én af de spillere, der godt kan undværes, da han ikke blot er fast inventar på bænken, men også har en høj løn.

Da han ikke har fået meget spilletid på det seneste, har den italienske klub efter sigende vurderet, at han ikke er de 1,6 millioner kroner om ugen værd.

Iføgle Football Insider har Serie A-klubben valgt at tilbyde Eriksen til Tottenham, hvor cheftræner Jose Mourinho allerede er bekendt med danskeren og hans kvaliteter.

LÆS OGSÅ: Jesse Lingard stopper samarbejdet med Mino Raiola

Mourinho nåede at have glæde af Eriksen i to måneder, før han skiftede Spurs ud med Inter. I de to måneder var han dog ofte også henvist til bænken, hvorfor det ikke vides, hvorvidt Tottenham er interesseret i at hente Eriksen retur.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere