Christian Eriksen imponerede torsdag aften, da han og Manchester United vandt over FC Sheriff i Europa League – og derfor er han blevet rost af flere medier.

Den danske midtbanespiller gjorde sig særligt bemærket, da han lagde op til Jadon Sanchos 1-0-scoring, men han spillede generelt en flot kamp.

LÆS OGSÅ: Afsløret: Dette har Atletico Madrid budt på Griezmann

Af Manchester Evening News blev han og Jadon Sancho kåret som de to bedste spillere på banen. De har begge fået karakteren otte.

“Han kommer til at stå overfor sværere udfordringer, men hans aflevering til Sancho ved det første mål åbnede kampen, og endnu engang var han bare klasse,” lyder det fra avisen.

Han har også fået stor ros af The Sun, der har udpeget ham som den bedste på banen. Også her har han nemlig fået karakteren otte.

“Forrygende aflevering til Sancho ved det første mål. Eriksen får det her United-hold til at klikke ved at fungere som bindeleddet mellem McTominay og de forreste fire,” skriver The Sun, og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Barca vil hente 18-årigt talent: PSG og Newcastle også interesserede

“Fremstår som den spiller med mest klasse på Ten Hags hold. I øjeblikket en talisman, der er umulig at vrage, for han er med i det hele for United.”