Efter en lang periode udenfor startopstillingen gør Christian Eriksen comeback for Manchester United i aftenens kamp mod Sheffield United.

Det markerer hans første start i hele 100 dage, en milepæl for den danske midtbanespiller, hvis 2024 indtil videre har været præget af begrænset spilletid og små optrædener.

Eriksen, der sidst startede i en kamp den 14. januar mod Tottenham, har siden været udelukket fra startelleveren, men får nu chancen fra kampens start.

Dette er en betydelig ændring i brugen af den danske stjerne, som kun har spillet 37 minutter i Premier League siden januar, de minutter fik han mod mod Fulham.

Trods de få minutter har Eriksen vist sin værdi i andre sammenhænge; han gjorde et markant indhop i FA Cuppen mod Liverpool og var også med til at sikre en sejr i straffesparkskonkurrencen mod Coventry for nylig.

Med sin tilbagevenden til startopstillingen er håbet, at Eriksen kan bringe sin erfaring og sit spil tilbage til holdet i en periode, hvor hver point tæller.

Rasmus Højlund starter også på banen, hvilket lover godt for det offensive samspil.

Kampen, der spilles på Old Trafford, begynder kl. 21 dansk tid, hvor fansene forventningsfuldt vil se, om Eriksens tilbagevenden kan tilføre det ekstra, som Manchester United har savnet i hans fravær.