Efter at have fået en god start på 2021, var Christian Eriksen søndag at finde på bænken. Det skyldtes dog ikke, at han ikke har præsteret som han skal på det seneste. Derimod skyldes det, at han er blevet ramt af en mindre knæskade, som har voldt ham lidt problemer på det seneste.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo slår Pelés imponerende rekord

Derfor var han altså at finde på bænken fra start i opgøret mod Torino. Den danske landsholdsspiller har dog gjort det klart, at han har det godt i den italienske klub, selvom det må siges at have været en hård start på tiden i det italienske, som endda førte til, at han faktisk blev sat til salg.

“Jeg er meget glad i Inter. Mit knæ er ok, derfor er jeg også klar til at spille,” lød det fra Christian Eriksen, da han udtalte sig til Sky Sport Italie før søndagens kamp mod Torino, hvilket han fulgte op ved at sige:

“Det bliver en svær kamp, de kæmper hårdt, men det gør vi også, lyder vurderingen om dagens forstående kamp,” lød det også fra den danske midtbanespiller.

LÆS OGSÅ: Premier League-stjerne satte målrekord med alkohol i blodet

I løbet af de seneste par måneder har den danske spiller, som tidligere har tørnet ud for engelske Tottenham, været mere eller mindre fast starter for italienske Inter. Søndag måtte han dog starte på bænken, da Inter vandt 1-2 over Torino.