Christian Eriksen: Vi skal præstere på et højere niveau

Nicolai Busekist — 16. nov 2020 08:06
Foto: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Christian Eriksen havde stor indflydelse på kampen mod Island søndag aften, da han scorede på straffespark i kampens overtid, hvilket sikrede en smal 2-1-sejr i Nations League-kampen.

LÆS OGSÅ: Eriksen på bænken i Inter: Conte taler ud

Den danske matchvinder var glad for, at de fik tre point med hjem, men han understreger også, at deres præstation ikke var god nok. Det erkender han over for Eurosport.

"I første halvleg havde vi godt styr på det, og vi scorede forholdsvist tidligt. De kommer længere frem i anden halvleg, hvor vi ikke var gode nok. I store dele af anden halvleg. De var ikke rigtig farlige, men scorede alligevel. Vi var heldige i sidste ende, at vi har gode spillere, der skabte chancer til sidst," fortæller han til Eurosport efter kampen.

Sejren mod Island betyder, at Danmark kan gå ind til onsdagens kamp mod Belgien med muligheden for at vinde deres gruppe. Det kræver dog, at de får en sejr med fra onsdagens opgør.

Hvis det skal blive en realitet, er det danske landshold nødt til at præstere bedre, end i gårsdagens kamp. Det mener matchvinder Christian Eriksen i hvert fald.

"Vi skal uden tvivl præstere på et højere niveau. Med al respekt for Island, så er Belgien et bedre hold. Det ved vi. Vi er nødt til at oppe vores game. Men det tror jeg godt, at folk ved, og så bliver det også en anden kamp," fortæller han til Eurosport.

LÆS OGSÅ: United-midt: Har mentalitet til at vinde Premier League

Opgøret mod Belgien bliver fløjtet i gang kl. 20.45 på King Baudoin Stadium.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere