Den evigt populære Christian Eriksen deler hudløst ærlige ord i kølvandet på fornem pris.

Det er ingens næse gået forbi, at Christian Eriksen satte hele fodboldverdenen på standby, da han tilbage ved EM 2021 faldt om med et hjertestop.

Og siden da er der løbet meget vand i åen.

Han har siden fået en pacemaker, hvorfor den danske landsholdsprofil har måtte vinke farvel til den italienske fodboldliga, da der er er en række skærpede regler i Italien.

Men i dag slår han i stedet sine folder i den engelske topklub Manchester United.

Og inden længe står de foran en FA Cup finale mod mægtige Manchester City. Her kan de gøre sig fortjent til at stå øverst på sejrsskamlen.

Men øverst på sejrsskamlen stod Christian Eriksen allerede sent mandag aften, da han vandt prisen “Laureus World Comeback of the Year”.

Han nuppede prisen for snuden af en række store navne som golfspilleren Tiger Wood og cykelrytteren Annemiek van Vleuten.

Sådan lyder meldingen fra TV 2.

Og hovedpersonen selv lægger heller ikke skjul på, at han er meget taknemmelig for prisen.

Han benytter samtidig lejligheden til at dele en række ærlige ord i kølvandet på den skæbnesvangre dag i Parken:

“Jeg er begyndt at nyde mit liv, mine børn og min familie mere, end hvad jeg gjorde før. Jeg er også lidt mere afslappet med alt. Ikke at jeg var nervøs tidligere, men det ændrer bare ens perspektiv”, siger Christian Eriksen.

Og i dag er det heldigvis også blevet hverdag for Christian Eriksen igen, der i skrivende stund befinder sig i et intenst top-4 drama i Premier League med sin klub Manchester United.