Christian Eriksen har spillet under Antonio Conte i lidt over et år. Den italienske træner har i perioder ikke været synderligt gavmild med spilletiden til den danske playmaker. På det seneste har det dog ændret sig, og Christian Eriksen har mere eller mindre etableret sig som en fast mand i startopstillingen under Conte.

LÆS OGSÅ: Jess Thorup: Vi skal have gjort noget ved VAR

Tidligere på ugen kom en kryptisk udmelding, hvilket har åbnet op for snakken om, at der potentielt kan være et trænerskifte på vej i den Milano-baserede klub.

“Jeg har ét år tilbage af min kontrakt, men vi må ikke blive distraheret af forskellige ting. Vi skal forholde os fokuserede og tænke på nutiden fra nu til sæsonen er slut,” lød det ifølge Tipsbladet fra Antonio Conte, hvilket han fulgte op med:

“Jeg ved ikke, og jeg kan ikke forestille mig, hvad der kan komme til at ske.”

Den 51-årige italienske træner har stået i spidset for Inter siden 2019. I sin første sæson for den italienske klub formåede han at føre dem til finalen i Europa League, hvor de dog ikke kunne besejre Sevilla. Derfor måtte de nøjes med en andenplads i Europa League.

LÆS OGSÅ: Mourinho om Bale: “Jeg har fundet psykologiske ar hos ham”

Det første trofæ med Milano-klubben lader fortsat vente på sig, men det er dog inden for rækkevidde. I skrivende stund er Inter nemlig at finde i toppen af tabellen i Serie A, hvor de har 59 point. Den nærmeste forfølger er de lokale rivaler fra AC Milan, der har 56 point.