Der er flere talentfulde spillere i Premier League, der har tiltrukket sig interesse fra op til flere klubber. En af dem, der især har tiltrukket sig interesse, er Aston Villa-stjerne Jack Grealish. Han har nemlig tiltrukket sig interesse fra flere større klubber. Det omfatter blandt andet begge Manchester-klubber, som vil jagte ham til sommer.

LÆS OGSÅ: Denne signing kostede United Grealish og Sancho

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Mediet skriver, at Manchester City har overhalet Manchester United i kampen om Jack Grealish. Den engelske avis skriver, at den eftertragtede Aston Villa-stjerne har en værdi, der lyder på omkring 100 millioner pund. Det er svarende til omtrent 870 millioner kroner.

Derudover bør det også nævnes, at offensivspilleren er blevet meget lun på idéen om at skulle tilslutte sig Pep Guardiola og resten af mandskabet i Manchester City.

Den 25-årige Jack Grealish forlængede i efteråret sin kontrakt med Aston Villa, hvorfor den nu løber frem til sommeren 2025. Derfor skal der ikke være nogen tvivl om, at klubberne skal have den store pung frem, hvis de skal hente Grealish til Manchester til sommer. Det bliver nemlig ikke let at overtale Aston Villa til at slippe ham.

LÆS OGSÅ: Nu er der nyt som Edinson Cavanis transfersituation

Grealish har i denne sæson stået for at levere seks mål og 12 assists i de 22 Premier League-kampe, hvor han har fået spilletid.