Manchester City formåede at vinde 15 kampe i træk, før Manchester United satte en stopper for stimen. Det kom efter gårsdagens sejr på 2-0 til Manchester United, da de tørnede sammen på Etihad Stadium.

LÆS OGSÅ: Guardiola og Citys sejrstime: “Liverpool har kronen”

Og spørger man Goals Manchester City-korrespondent Jonathan Smith, er det et bekymrende nederlag for Pep Guardiolas tropper, som uden tvivl drømmer om at få stor succes i Champions League i denne sæson.

“Manchester Uniteds sejr søndag viste, at Pep Guardiolas hold langt fra er det færdige produkt på det højeste niveau, til trods for deres fine form,” skriver Jonathan Smith.

Der er ti runder tilbage i Premier League, og Manchester City har elleve point ned til netop United. Det tyder derfor meget på, at City kommer til at vinde mesterskabet.

Champions League har de dog ikke haft styr på, da Pep aldrig har formået at tage dem længere end kvartfinalerne, og nederlaget til United er ikke et godt tegn, mener Jonathan.

“United er gode til at absorbere pres, og med folk som Marcus Rashford, Anthony Martial og Daniel James har de spillerne til at straffe City i kontraangrebene. At blive fanget på den måde har altid været en risikofaktor, når man ser på, hvordan Guardiola ønsker at forsvare med en bagkæde, der står langt fremme. City troede dog, at det var et problem, de havde løst, med den imponerende forsvarsduo bestående af Ruben Dias og John Stones,” skriver han.

“Og mens City må finde en løsning på det problem, for at få overvundet de hjemlige modstandere, så vil Europas bedste hold være mindre varsomme end United. De vil have troen på, at de kan spille op med City. De vil ikke lade City dominere boldbesiddelsen på samme måde, som Solskjærs hold har tendens til.”

LÆS OGSÅ: Keane langer ud efter United-stjerne: Han opfører sig som et barn

Manchester City har dog allerede det ene ben i kvartfinalerne i Champions League, da de vandt første kamp mod Mönchengladbach med 2-0.