Der florerede mange rygter om, hvorvidt Lionel Messi ville skifte til Manchester City i sommers. Det blev ikke en realitet, og det tyder nu på, at han heller ikke bliver City-spiller, når hans kontrakt løber ud.

LÆS OGSÅ: Koeman: “De er respektløse overfor Messi”

I hvert fald ikke, hvis man spørger fodboldeksperten, Semra Hunter.

Manchester City stod ellers øverst på listen i sommers, da Messi ønskede at forlade Barcelona. Han havde mistet tiltroen til ledelsen i forhold til at skabe et vindende hold. Han ønskede derfor at blive solgt.

Det skifte blev dog aldrig til noget, da Messi ikke kunne komme ud af sin kontrakt med Barcelona. Og nu siger Hunter, at Manchester City ikke længere skulle være interesseret i at hente Barca-stjernen til klubben.

“Jeg har det fra kilder tæt på klubben, og City ønsker ikke længere at byde på Lionel Messi,” siger Hunter til Sky Sports News og tilføjer.

“Baseret på de oplysninger, som jeg har, er døren lukket. De har to grunde til det – alder og økonomi.”

LÆS OGSÅ: Guardiola: “Messi skal blive i Barcelona”

Det kom ellers frem, at City ønskede at hente Messi på en femårig aftale, hvor han stod til at tjene en årsløn på 750 millioner kroner.

Guardiola var da også for nylig ude at sige, at han håber, at Messi slutter karrieren i Barcelona. Det kan I læse mere om herover.