Manchester City og Manchester United ser ud til at kunne ende i en kamp om, hvem der kan sikre West Ham-profilen Declan Rice underskrift til sommer næste år.

LÆS OGSÅ: Juventus-stopper rygtes til La Liga-storklub

På trods af, at der var interesse fra begge Manchester-klubber i det netop overstående transfervindue, endte Rice med at blive i West Ham, der havde givet ham et prismærke på 80 millioner pund, hvilket var mere, end hvad de to klubber ville betale.

Næste sommer kan der dog igen ende med at være en intens kamp mellem de to klubber, da de begge har et ønske om at hente Declan Rice. Angiveligt er De Røde Djævle allerede i fuld gang med at skabe rammerne for et potentielt indkøb af den blot 22-årige spiller.

Ole Gunnar Solskjærs klub kan dog potentielt blive nødt til at acceptere, at de skal kæmpe med City om at få hans underskrift næste sommer. Ifølge det britiske medie The Sun har Pep Guardiola nemlig udset sig Rice som afløser for Fernandinho på Etihad Stadium.

Den brasilianske spiller har forlænget sit ophold i Manchester City, så det løber frem til 2022 tidligere denne sæson. Det forventes dog ikke, at han vil forlænge sin kontrakt med den engelske klub. Derimod forventes det, at han vil træde tilbage som aktiv spiller, og få en rolle bag kulisserne i klubben.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca vil hente La Liga-forsvarer som afløser for Jordi Alba

Rice har lidt under tre år tilbage af sin nuværende kontrakt med West Ham, hvorfor de ikke er villige til at sælge ham for enhver pris. Den 22-årige har desuden hidtil spillet hvert et minut for West Ham i Premier League i denne sæson.