Manchester City-stjernen afslører i et nyt interview, at han var tæt på et skifte til den røde del af Manchester i 2020.

Manchester City smed i sommer intet mindre end 875 millioner kroner på bordet i Aston Villa. Til gengæld fik de Jack Grealish med hjem til Manchester.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona har FCK-spiller på radaren

Den 26-årige stjerne kunne dog meget vel være endt i den røde del af Manchester. Han var nemlig tæt på et skifte til De Røde Djævle i 2020, men han besluttede sig for at blive i Aston Villa.

Det afslører Grealish i et interview med The Telegraph ifølge CLBold, hvor han fortæller, at han var meget tæt på skiftet, men i sidste ende besluttede ikke at acceptere tilbuddet.

“Jeg var meget tæt på at skifte dertil, men i sidste ende skete det ikke. Vi mødte United i en kamp i pre-season om lørdagen, og der var en pokalkamp mod Burton, hvor tanken var, at jeg ikke skulle spille. Men efter United-kampen sagde jeg til Purslow (Aston Villas direktør, red.) og min agent: ‘Jeg vil ikke skifte, jeg vil underskrive en ny kontrakt’,” fortæller han.

Hans ophold i Aston Villa blev dog kortere end forventet. Allerede i sommer tog han nemlig afsked med klubben, da han var blevet købt af City, og dermed også blevet klubbens dyreste indkøb nogensinde.

“Jeg kom ind med min hund tirsdag morgen, underskrev kontrakten og spillede senere samme dag. Vi var alle enige om frikøbsklausulen, og at det var en win-win, hvis en klub var klar til at betale den. For det ville betyde, at jeg havde spillet en fantastisk sæson og at Villa ville få 100 millioner pund,” siger Grealish.

I interviewet med The Telegraph fortæller Grealish, at det var svært for ham at træffe beslutningen om at sige farvel til Aston Villa, hvor han havde været hele sin karriere.

LÆS OGSÅ: Manchester Uniteds Champions League-kamp i fare

Han afslører tilmed, at han fik en ‘klump i halsen og begyndte at græde’, da han skulle fortælle spillerne og staben, at han havde accepteret tilbuddet fra Manchester City.