Op til flere spillere har været rygtet væk fra Manchester City denne sommer. En af dem, der længe har været rygtet væk, er engelske Raheem Sterling.

Raheem Sterling har været kædet sammen med flere klubber i løbet af de seneste måneder, men nu lyder det, at han skulle være åben for et skifte til en rivaliserende Premier League-klub.

– LÆS OGSÅ: Dembélé fanget på video: Bliver i Barcelona

Mere konkret, så lyder det fra ESPN, at den 27-årige angriber er åben for at foretage et skifte til Chelsea denne sommer.

Han bliver sat i forbindelse med et skifte til Chelsea, da Thomas Tuchel og co. potentielt kan ende med at sige farvel til Romelu Lukaku, der har et ønske om at vende retur til Inter.

Allerede sidste sommer var der tale om, at Raheem Sterlings tid i Manchester City var slut. Og nu lyder det igen, at han kan være på vej væk fra Etihad Stadium.

Rygterne har naturligvis kun taget til, efter Erling Haaland er blevet hentet til klubben, da dette har ført til, at både Raheem Sterling og Gabriel Jesus kan blive solgt.

– LÆS OGSÅ: Klubboss indrømmer: Vil gøre alt for at hente Barca-stjerne

Ifølge Transfermarkt har Raheem Sterling en markedsværdi på 70 mio. euro, hvilket svarer til 520 mio. kr., hvorfor det forventes, at Chelsea skal diske op med et beløb i dette leje, hvis han skal hentes.