Tirsdag kunne Kevin De Bruyne skrive under på en ny kontrakt med Manchester City. Denne kontrakt er én af de bedre, da den kommer til at indbringe ham mere end 700 mio. kr. over de næste fire år.

LÆS OGSÅ: Pochettino: Dette er verdens bedste klub lige nu

Aftalen formåede han endda at forhandle på plads helt uden hjælp af en agent. Det skriver den britiske avis Daily Mirror, der har bragt en række detaljer om den nye kontraker, der løber frem til 2025.

Kevin De Bruyne havde stadig to af tilbage sin nuværende kontrakt, men valgte alligevel at forlænge med den engelske storklub. Og som angivet herover, gjorde han det uden brug af en agent. I stedet stod han selv for at forhandle, om end også fik hjælp fra sin far og advokat på sidelinjen – dog fra Belgien og ikke direkte ved forhandlingsbordet.

Og for at sikre sig, at han fik den kontrakt, han ønskede, gjorde han brug af en helt særlig strategi. Han benyttede sig nemlig af dataanalytikere.

“Endnu mere interessant er det dog, at De Bruyne havde hyret dataanalytikere til at vurdere hans betydning for City, samt vurdere hvor gode klubbens muligheder for succes er i de kommende år, baseret på gennemsnitsalderen og kvaliteten i den nuværende trup,” skriver Daily Mirror og fortsætter:

“Ved at bruge de indsamlede data kunne De Bruyne illustrere sin værdi overfor City, idet de indsamlede data viste, at han er holdets mest indflydelsesrige spiller. De indsamlede data brugte Kevin De Bruyne til at forhandle sig til en markant lønforhøjelse i sin nye kontrakt.”

LÆS OGSÅ: Medie: Neymar afviser PSG til fordel for Barca

Den 29-årige belgier tjente tre mio. kr. om ugen i sin gamle kontrakt. Med sin nye kontrakt tjener han nu over 3,4 mio. kr. om ugen. Det gør ham til den bedst betalte spiller i Manchester City.