FC Barcelona har et stort ønske om at hente for forstærkninger til sommer, hvilket har fået dem til at kigge i retning af Manchester City.

Manchester City kan ende med at vinke farvel til en af deres helt store stjerner til sommer, da han ifølge The Telegraph ikke er tilfreds med sin situation i den engelske klub.

LÆS OGSÅ: Lover ikke godt: Barcelona har Dest-bekymring

Efter VM har han brugt en stor del af sin tid på bænken, hvilket han ikke ønsker at blive ved med. Derfor vil han gerne væk fra den engelske klub til sommer.

Det har ført til, at han er havnet på radaren i en række klubber i Europa. Bl.a. har han været kædet sammen med et skifte til AC Milan, men ifølge SPORT har FC Barcelona også et godt øje til ham.

Hvis de skal hente Joao Cancelo til sommer, skal de dog ikke forvente, at det bliver nemt, da City ikke har i sinde at slippe ham billigt. Efter sigende har han fået et prismærke på 70 mio. euro, hvilket svarer til ca. 520 mio. kr.

Er City ikke åbne for at forhandle om denne pris, vil Barcelona være udelukket som destination for Cancelo, da de ganske enkelt ikke har råd til at betale så stor en sum for ham.

LÆS OGSÅ: Serie A-klub vil hente City-stjerne

Den 28-årige full-back har kontrakt med City frem til juni 2027, hvorfor de ikke har travlt med at få ham solgt.