Han har besluttet sig for, at han vil væk fra Manchester City til sommer, og han har udset sig FC Barcelona som destination.

I lang tid har FC Barcelona vist stor interesse for at hente Bernardo Silva i Manchester City, da Xavi siges at være stor fan af ham.

LÆS OGSÅ: Barcelona overvejer at hente Frankfurt-stjerne

Hidtil har det dog ikke været muligt for den spanske klub at hente ham, da de ganske enkelt ikke har formået at finde de penge, der skal bruges.

Til sommer håber de dog efter sigende på at kunne prøve igen. Hvad der kan vise sig at gøre en forskel er, at Silva selv er klar til at presse på denne gang.

Ifølge den spanske journalist Gerard Romero er Silva klar til at presse på, for at få lov til at forlade City efter denne sæson.

Det skyldes, at den 28-årige portugiser er utilfreds med sin situation i City. Derfor skulle han have besluttet sig for, at han vil væk fra den engelske klub til sommer.

På trods af, at Silva har et ønske om at skifte til Barcelona, er det ikke sikkert, at det kan lade sig gøre, da City ikke er villige til at sælge ham for enhver pris.

LÆS OGSÅ: Juventus overvejer at sælge Vlahovic: Så meget kræver de

Derimod forventes det, at prisen kommer til at lyde på min. 80 mio. euro, hvilket svarer til 595 mio. kr., hvis han skal sælges til sommer.