Manchester City er inde i en mildest talt fantastisk stime i øjeblikket. Det har dog naturligvis medført, at man ikke ønsker at skifte ud, hvorfor man har nogle spillere, som ikke har så nemt ved at komme til spilletid.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand afslører: United ignorerede mit røverkøb

Det gælder blandt andre Manchester City-ikonet Sergio Agüero, hvis tid i Manchester City kan være forbi til sommer.

The Sun skriver nemlig nu, at der er flere storklubber, der har vist interesse for den 32-årige City-angriber. Agüeros kontrakt udløber til sommer, og for nylig er det blevet meldt, at både Juventus og Inter er interesseret i at hente Sergio Agüero, som også skulle have været i dialog med Barcelona samt sin gamle klub, Atlético Madrid.

Manchester City skulle, ifølge The Sun, være meget tøvende med at forlænge med angriberen, som har en ugeløn på over to millioner kroner. Han har blot fået en plads i startelleveren i to kampe i Premier League i denne sæson, da han både har været skadesplaget og ude med coronavirus.

LÆS OGSÅ: Præsidentkandidat: Sådan beholder vi Messi i klubben

Sergio Agüero, der står noteret for at have scoret 180 mål for Manchester City i Premier League, og som dermed er den fjerdemest scorende spiller i Premier League, har ikke scoret i ligaen i denne sæson.