Claudio Marchisio: "Kom til Juventus. Så bliver du glad igen"

Nicolai Busekist — 17. nov 2020 08:46
Foto: Shutterstock

Den italienske Juventus-veteran Claudio Marchisio har sendt en direkte opfordring til Pogba om, at han bør gøre en ende på sin frygtelige tid i Manchester United, ved at vende tilbage til Serie A-klubben Juventus.

LÆS OGSÅ: James Garner: Disse Man Utd-spillere har lært mig meget

Pogba har været igennem en meget hård tid på Old Trafford. Det skylds en blanding af dårlig form og at være blevet bænkevarme for Ole Gunnar Solskjær i det meste af denne sæson.

Den franske stjerne har for nylig indrømmet, at denne sæson med United har været den sværeste i hele hans karriere hidtil. I samme ombæring forklarede han også, at det at have været væk på landsholdspause har været et 'frisk pust' for ham.

Og efter Pogba lagde et billede op på sin Twitter-profil, der viste ham selv iført de franske farver, havde den tidligere Juventus-stjerne Marchisio en simpel besked til franskmanden.

Til billedet svarede Marchisio nemlig: "Please @paulpogba. Kom til @juventusfc… du vil blive glad igen. Også mig #tilltheend."

Marchisio, der selv tilbragte hele 25 år med Serie A-klubben, da han tilsluttede sig ungdomsrækkerne tilbage i 1993, spillede med Pogba fra 2012 til 2016.

Pogba udmærkede sig i Juventus, hvor han udviklede sig til at være en spiller i verdensklasse, før han vendte tilbage til United i sommeren i 2016 i en handel, der havde en værdi på hele 89 millioner pund.

LÆS OGSÅ: Rashford på banen igen: Starter nyt velgørenhedstiltag

Siden hans tilbagevenden til Old Trafford, er Pogba imidlertid blevet udsat for massiv kritik. Hans ustabile spil har været en stor plage for hans United-karriere.

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere