Hvis man siger Zlatan Ibrahimovic, må man også sige AC Milan.

I flere sæsoner spillede den svenske angriber nemlig for Serie A-klubben, hvor han nåede op på 163 kampe med 93 mål til følge.

Han sluttede også sin karriere i netop AC Milan efter sidste sæson, da han i en alder af 41 år, hvilket må siges at være en ganske godkendt pensionsalder for en fodboldspiller i den absolutte verdenstop.

Men nu kan et opsigtsvækkende comeback være på vej. For AC Milan har nemlig åbnet døren for klublegenden på vid gab og understreger, at Zlatan skal være mere end velkommen til at komme tilbage til klubben.

Skal overtage Maldinis rolle

Han kan dog godt lade fodboldstøvlerne blive hjemme. Det er nemlig ikke som spiller, han bliver tilbudt at vende tilbage. Det er i stedet som teknisk direktør.

Ifølge flere italienske medier vil AC Milan nemlig have Ibrahimovic ind i den rolle, Paolo Maldini havde i klubben, indtil han stoppede i sommers.

AC Milans præsident, Paolo Scaroni, fortæller således til de italienske medier, at døren ganske rigtigt er blevet åbnet for Zlatan, hvis svenskeren ønsker at få en ny rolle i fodboldverden.

“Spørgsmålet bør stilles til Zlatan. Vi, mig og Gerry Cardinale (AC Milan-ejer, red.), har vist, at vi er åbne for, at han kommer tilbage.  Så det er op til Ibra. Men det ser ud til, at han selv skal tænke sig godt om, hvad han vil,” siger Scaroni.