Som alle ved, så har alle overskrifter handlet om Super League, efter man natten til mandag smed bomben. Det blev dog mødt af så stor kritik, at man næsten ikke kan huske noget lignende. Det er da heller ikke overraskende, da det kunne have været katastrofalt.

LÆS OGSÅ: Super League kollapser: Alle Premier League-storklubber har trukket sig

Det tog til i kraft tirsdag aften, hvor man dog fik mange glædelige nyheder. Det startede med, at Manchester City meldte ud, at de havde trukket sig fra projektet, hvorefter Manchester United, Arsenal, Liverpool og Tottenham alle meldte ud, at de ligeså ville trække sig fra Super League.

Chelsea var dermed det eneste Premier League-hold tilbage, men også de fik til sidst meldt ud, at de havde trukket sig fra projektet. Det har derfor været nogle hektiske dage, hvor man stort set ikke har hørt om anden end Super League.

Det var derfor et glædeligt afbræk, da man faldt over Conor McGregors opslag på Twitter, hvor han snakker om Manchester United. Opslaget kommer i kølvandet på, at Ed Woodward kommer til at forlade Manchester United, men det kan såmænd være, at det ikke stopper her.

Der er flere rygter, der lyder på, at Glazer-familien er blevet mere og mere åbne over for idéen om at sælge. Men skulle det ende med at blive en realitet, så skal de ikke lede længe efter en køber, for Conor McGregor, MMA-stjerne, har allerede meldt sig på banen.

”Hej med jer. Jeg tænkte på, om jeg ikke skulle købe Manchester United. Hvad tænker I om det?,” skriver han på Twitter.

LÆS OGSÅ: Avis: Barca vil have Agüero, men han må acceptere stor lønnedgang

Conor McGregor har såmænd nævnt Manchester United før. Det gjorde han under et interview, hvor han kunne fortælle, at De Røde Djævle er hans yndlings-klub. Han var meget interesseret i fodbold, da han var yngre, men det endte som bekendt med, at han valgte kampsporten, hvor han har formået at udrette meget.