Antonio Conte ønsker at styrke Tottenham-truppen i januars transfervindue. Det ønsker han at gøre, ved at hente Philippe Coutinho i Barcelona.

Tottenham er interesserede i at hente Barcelona-midtbanespiller Philippe Coutinho. De ønsker dog ikke at betale for ham, men vil derimod have ham gratis.

LÆS OGSÅ: Ancelotti giver Mbappé-opdatering forud for januars transfervindue

Antonio Conte har fået en fin start på sin tid i det nordlige London. Siden han blev hentet ind som træner, er det lykkedes ham at styre Spurs til fem sejre i otte kampe i Premier League.

Det har medført, at London-klubben har genoplivet deres håb om en placering i top-4. De ligger i øjeblikket på en sjetteplads, og har kun to point på til en Champions League-kvalifikationsplads.

Derudover har Tottenham også to kampe i hånden mod Arsenal og West Ham, som er de to hold, der ligger lige over dem i tabellen.

Ifølge Conte er der en mulighed for at slutte på en fjerdepladsen, men for at nå i mål med dette, ønsker han at styrke truppen i januar. Ifølge El Nacional har det fået Tottenham til at informere Barcelona om, at de er villige til at hente Coutinho.

Hvad der dog kan gøre dette vanskeligt er, at Tottenham forsøger at hente den brasilianske landsholdsspiller ganske gratis. Det gør de, da de har et håb om, at de kan drage fordel af Barcelonas økonomiske problemer.

Den catalanske klub er nemlig meget ivrige efter at reducere deres lønudgifter, og Coutinhos årsløn på 19,25 millioner pund vejer tungt i deres lønregnskab.

Derfor håber Spurs og Conte på, at de kan overtale Barcelona til at lade ham forlade klubben, uden at de skal betale for det.

Selvom de er meget ivrige efter at reducere deres samlede lønomkostninger, håber La Liga-klubben på at kunne få nogle af de 142 millioner pund tilbage, som de betalte for Coutinho i januar 2018.

Hvis Coutinho skal forlade Barcelona, bliver det med al sandsynlighed til fordel for et skifte retur til Premier League. Her er han både blevet kædet sammen med Tottenham, men også Everton, Arsenal og Newcastle.

LÆS OGSÅ: Pris på 370 millioner: Barcelona har udset sig Jordi Alba-afløser

Barcelona vil måske være villige til at sende ham afsted på et lejeophold i resten af denne sæson, inden de vil forsøge at sælge ham permanent til sommer.