Christian Eriksen har haft en noget så turbulent tid i Inter. Han har længe været ude i kulden under Antonio Conte, men nu ser han ud til at være kommet ind i varmen i Inter, og søndag var igen med i startopstillingen.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær åbner op omkring Paul Pogbas fremtid i Manchester United

Inter formåede at vinde 3-1- og Lazio, hvilket medførte, at de nu indtager førstepladsen i Serie A, og efter kampen sendte cheftræner rosende ord i retning af Eriksen, der fik 72 minutter på banen.

“Christian er begyndt at forstå, hvad vi vil have fra ham, og jeg synes, at det faktum, at han spillede i sidste uge og i denne kamp, viser, at han virkelig vokser. Det er vejen. Alle skal føle, at de er hovedpersoner, og vi kan stole på alle,” siger Conte ifølge Football Italia og fortsætter:

“Jeg tror, Christian havde nogle problemer med at tilpasse sig og forstå italiensk fodbold, hvilket er meget svært og taktisk sammenlignet med Premier League. Der er også en langt større intensitet her nu sammenlignet med tidligere år.”

Antonio Conte går så langt at sige, at Christian Eriksen er blevet en ny mulighed for dem i Inter.

LÆS OGSÅ: Braithwaite afslører: Dette fortalte Suárez mig om Messi

“Eriksen var meget fokuseret, når han forsvarede så vel som angreb. Han har et anderledes greb og power i sin fod nu efter det fysiske arbejde. Han er en ekstra mulighed for os, og jeg er mere komfortabel med at stole på ham nu,” siger Conte.