Hovedstadsklubben har ikke haft den bedste start på sæsonen. Det er dog ikke noget, der tager selvtilliden fra Real Madrid-målmanden. Han insisterer stadig på, at Real Madrid altid vil være blandt favoritterne, når man snakker Champions League.

Real Madrid er klubben, som har vundet turneringen flest gange. De står noteret for at have vundet den hele tretten gange. Det er seks Champions League-trofæer mere end nogen anden klub.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at Real Madrid har haft en sløj start på sæsonen, hvilket ikke just bidrager til deres status som favoritter. De tabte deres seneste kamp til nyoprykkede Cadiz.

Sidste sæsons nederlag

Zinedine Zidanes mandskab måtte se sig besejret af Manchester City i sidste sæsons kvartfinaler, hvor man måtte vente hele fem måneder mellem de to kampe grundet coronasmitten.

Real Madrid er havnet i gruppe b sammen med Inter, Borussia Monchengladbach og Shakhtar Donetsk. Real Madrid har historien og statistikkerne med i baggagen, når det kommer til at avancere fra gruppespillet.

De har nemlig formået at gå videre fra alle 28 Champions League-grupper. Det er blandt dette, der skal hjælpe dem videre.

“Jeg er sikker på, vi kan vinde Champions League. Real Madrid er altid favoritter i Champions League, og jeg er sikker på, at vi har kvaliteten til at vinde titlen,” siger Courtois, da han bliver spurgt ind til den kommende Shakhtar-kamp.

Han trækker dog alligevel lidt i land, da han ikke er sikker på, at de er de helt store favoritter.

“Vi er måske ikke de største favoritter, da der er mange ander gode kandidater til titlen i år. Barcelona, Juventus og Bayern er også blandt de helt store. Det er det mest attraktive trofæ i verden, og vi vil gøre alt, vi kan, for at tage trofæet med hjem.”

Real Madrid mod Shakthar

Real Madrid er uden tvivl favoritter i den kommende kamp mod Shakthar. Shakthar er dog ubesejret i deres seneste tre udekampe i Champions League under Luis Castro, hvorfor kampen bliver spændende at følge.

Det er ikke gået nogens næse forbi, at Courtois havde en sløj start, da han først kom til Real Madrid. Han har dog igen genfundet sin sensationelle form, hvorfor starten blot er et fjernt minde.

Courtois har nappet 38 ud af de seneste 43 skud mod hans mål.

“Jeg har fået det godt i klubben, og ellers har intet ændret sig. Jeg arbejder som var det den første dag, men det er aldrig nemt at komme til en ny klub.”