Den tidligere Barcelona-sportsdirektør Andoni Zubizarreta kan trække på smilebåndet, når han tænker over, at han var med til at hente Luis Suárez og Marc-André ter Stegen til klubben, da førstenævnte mere eller mindre er en legende i klubben, og ter Stegen er godt på vej til at skrive en smuk historie i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Han kommenterer ligeså på Pedri, som har vist sig at være årtiets scoop for Barcelona. Han kostede dem blot fem millioner euro, men det kan dog ende med, at dette beløb stiger til 35 millioner euro.

Han taler også om Real Madrid-keeperen Thibaut Courtois, som Barcelona overvejede, men som man valgte at afvise, da man hellere ville have Marc-Andre ter Stegen.

Om Pedri:
"Hvis hans navn var Pedrinho ville han have kostet 50 millioner euro. Først skal man kigge på, hvilke spillere man allerede har i truppen, men der er ikke tvivl om, at Pedri er en stor spiller til prisen," fortæller Zubizarreta.

Om Courtois:
"Der var ikke mange keepere i verden, som spillede på den måde, som vi ønskede det. Det er der i dag. Vi så, at der var en ung keeper i Tyskland og vi ville virkelig gerne have ham og derfor gik vi efter ham. Jeg har altid sagt, at Courtois ville blive en af verdens bedste keepere, men som målmand har han ikke profilen der matcher Barca. Vi var ikke i tvivl om, at vi skulle gå efter en keeper med samme stil som Victor Valdés."

LÆS OGSÅ: Uniteds trænerstab: Solskjær forbereder talents debut

Om Suárez
"Folk fortalte mig, at han ikke havde Barca-DNA og at han ikke var mobil på banen. Men med hans arbejde og kvalitet flød han let ind med Messi og Neymar. Der er ikke behov for at forklare Suárez' karriere i Barca. Suárez vil altid have et rigtig angriber-instinkt. Når han spiller en legende-kamp som 50-årig vil han stadig score mål. Sådan er det med den type spillere."